Qui som?

Aberdeen Cooperativa som una cooperativa que es dedica  principalment a l’acompanyament en l’aprenentatge de l’anglès. No obstant això, aquest no és el nostre únic objectiu; a l’Aberdeen fem un gran treball d'educació emocional, basant la nostra  metodologia en el respecte i en les necessitats dels alumnxs. A través de classes i tallers basats en la metodologia comunicativa, treballem temes de sensibilitat social, com pugui ser el feminisme, alternatives al capitalisme, gènere, classisme, racisme, etc, utilitzant l'anglès com a eina per a comunicar-nos, de manera dinàmica i contextualitzada.
 
La nostra història es remunta en el moment en què un grup de treballadores, al 2017, vam decidir constituir-nos formalment com a cooperativa i comprar l’acadèmia on treballàvem des de feia uns anys amb l’ajuda de Grameimpuls i Coop57.
Vam decidir la forma legal de cooperativa per diferents motius:
- Entenem la feina com un espai de desenvolupament i creixement personal, és per això que si en el nostre dia dia i en les relacions personal treballem per eradicar les jerarquies i opressions inherents al sistema capitalista, al nostre lloc de treball i relacions laborals no hauriem de deixar de fer el mateix.
 
- La Cooperativa, és el tipus de societat legal que ens permet formalitzar la nostra manera de treballar assembleària i horitzontal.
Creiem per tant, que potenciar les cooperatives és contribuir i fer possible una altra forma d’economia més social i solidària, al servei de les persones i no dels beneficis i interessos privats i mercantils.
 
A més a més, des de l’Aberdeen, creiem en la força que pugui tenir un gran teixit social i que el suport entre iniciatives és de vital importància per a forjar una economia social i solidària., Per això hem decidit col·laborat conjuntament amb diferents entitats com ara el Club Social, el Casal de Can Zam i Carro de Baco.
 
Estem federades en la Federació de Cooperatives, som sòcies de la XES (xarxa d’economia social i solidària) i participem activament a la XES local. Per altra banda, també som sòcies de cooperatives de serveis com Som Energia i hem pogut comptar amb molt de suport i ajuda de l’Ateneu Cooperatiu de Badalona.

Visita les nostres xarxes socials

  • Negro del icono de Instagram
  • Facebook - Black Circle
Avinguda Francesc Macià, 33, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona -
93 466 02 26 - 693 798 219 - Email aberdeenschoolofenglish@gmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now